Om oss

Allt eftersom WordPress växer i populäritet är det lätt att få sin webbplats hackad. En av WordPress styrkor är att det är lätt att bygga sin egen webbplats. Att rensa den från ett intrång kan däremot vara komplicerat, och det är svårt att veta var du skall börja.

Här på HackadWP.se har vi sett detta hända många, både privatpersoner, småföretag och stora bolag. Att bli hackad händer även den bäste så du är i gott sällskap. Vi erbjuder en strömlinjeformad och enkel process för att hjälpa dig rensa din webbplats när du blivit hackad och säkra upp den så att det inte händer igen.

Istället för att sitta och läsa på och försöka göra det själv, prova oss. Vi ser till att rensa intrånget fullständigt och identifiera roten så att vi verkligen kan säkerställa att vi kan skydda från att det händer igen. Vill du ändå göra det själv? Vi förstår, det är ju ändå lite roligt att mecka med webbplatser. Här hittar du en utförlig guide som vi skrivit.

Bakom HackadWP.se står en av Sverige främsta WordPress-byråer

Bakom HackadWP.se står Bernskiold Media, en liten och specialiserad digitalbyrå i Göteborg med kunder runt om i hela världen. Vi har jobbat i över fem år med WordPress och inte bara bygger många tjänster och webbplatser i WordPress, utan utbildar och konsulterar både privatpersoner och företag i just WordPress.

Bakom Bernskiold Media står Erik Bernskiöld. Erik är en av Sveriges främsta WordPress-experter och syns flitigt på WordPress-konferenser och meetups både i Sverige och globalt.