Rensa Hackad WordPress Site

Tyvärr händer det även den bäste. Det kan vara riktigt svårt att hitta alla ställen en hackare har stoppat in skadlig kod och rensar man inte riktigt och täpper till säkerhetshålet kan hackaren hitta tillbaka. Vi hjälper dig få ordning på din hemsida, snabbt och enkelt.

Hjälp, min hemsida har blivit hackad! Vad gör jag nu?

Börja med att ta ett djupt andetag. Det är riktigt jobbigt när hemsidan blir hackad, men det är faktiskt inte hela världen. Det går nämligen utmärkt att rensa hemsidan och vara tillbaka på nolltid.

Ta hjälp av oss för att rensa din webbplats så plockar vi inte bara bort den skadliga koden utan analyserar och säkrar upp. På så vis blir risken för ett nytt intrång riktigt liten.

Vi rensar din hackade WordPress-hemsida inom 24 timmar!

Vårt mål är att din hackade hemsida är fixad inom 24 timmar. Snittet ligger på inte mer än mellan 4-6 timmar beroende på om du beställer mitt i natten, eller under arbetstid.

Du har antagligen hittat hit för att det är lite bråttom. Just därför finns våra duktiga tekniker på plats för att hjälpa dig så fort som möjligt. Så fort du beställer får du en tekniker tilldelad, som kontaktar dig och ber om uppgifter för att hjälpa till.

Är WordPress osäkert?

Även om WordPress i sig inte är osäkert så är det världens mest använda publiceringssystem. Med så många användare blir det ett självklart mål för hackare. Med miljontals rader kod skriven av människor (alla kan vi göra misstag ibland!) så uppkommer ibland säkerhetshål.

Lyckligtvis hittas många säkerhetshål i WordPress och dess tillägg snabbt och enkelt och genom att hålla sin hemsida uppdaterad löpande minskar risken enormt för att bli hackad.

4 499,00kr exkl. moms

  • Betala säkert med faktura eller kort.
  • Fixad inom 24 timmar
  • 30 dagars garanti

Hur fungerar det?

Vi har tagit fram en process med tre säkra steg som våra tekniker använder för rensa och säkra din hemsida noggrant för hand.

1. Rensa

Först av allt ser vi till att rensa bort den skadliga koden och eventuellt malware från din hemsida så att den kommer tillbaka så fort som möjligt. Vi ser även till att den inte är svartlistad.

2. Identifiera

Efter vi har rensat webbplatsen försöker vi identifiera orsaken till intrånget. Utan att veta detta kan vi lämna sidan öppen för samma attack igen, och det vill vi ju absolut inte!

3. Säkra

Med intrånget identifierat ser vi till att säkra din webbplats. Detta förhindrar en annan, ny attack i framtiden. Vi går igenom och förstärker WordPress-webbplatsen och servern.

Garanterat fixad webbplats & 30 dagars garanti

Vi garanterar att vi fixar din webbplats och har som mål att göra så inom 24 timmar från att vi har all information. Dessutom lämnar vi 30 dagars garanti på arbetet.

Läs mer om tjänsten

Jag hittade er via Google efter att ha letat efter hur jag rensar min hemsida. Glad att jag betalade er för att göra det åt mig. Mycket snabbare!

Veronika

Tack så jättemycket för den snabba hjälpen med att få vår hemsida tillbaka uppe!!

Johan

Vårt webbhotell hade stängt ner hemsidan och jag visste inte vad jag skulle göra. Glad att jag hittade HackadWP som rensade sidan på bara några timmar.

Peter

Jag försökte hitta hur jag skulle rensa hemsidan själv, men kunde bara inte lösa det. Tack för den snabba hjälpen!

Anna

Vi har blivit hackade tidigare och trodde vi hade löst det. När vi blev hackade igen hittade vi HackadWP. Allt fixat på en dag. Det har funkat utmärkt sedan dess!

Tim

Mycket glad över att min hemsida kunde fixas så snabbt. För evigt tacksam för er snabba hjälp!

Kalle